Clubul Pandurii va cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat că sancţiunea cu şase etape de suspendare a antrenorului Sorin Cârţu este prea drastică şi va cere o revizuire a deciziei Comisiei de Disciplină a LPF.

15 afișări
Imaginea articolului Clubul Pandurii va cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu

Clubul Pandurii va cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu (Imagine: Thomas Caampean/Mediafax Foto)

"E o decizie nejustificată şi e normal să ne punem şi noi unele semne de întrebare. Vom face un memoriu pentru că este o decizie mult prea drastică. În mod normal n-ar fi trebuit să se judece luni pentru că am fost anunţaţi abia în ziua respectivă asupra judecării acestui caz şi antrenorul nu a avut timp să se prezinte la comisie pentru a se apăra", a precizat secretarul general al clubului, Daniel Băloi.

Oficialul gorjean a precizat faptul că nu se va face apel, ci se va cere revizuirea deciziei: "Noi avem posibilitatea de a face apel la această decizie, dar cred că vom face o cerere de revizuire pentru că am fost anunţaţi abia luni, la ora 14.00, că se va judeca acest caz mai devreme, noi fiind pregătiţi să mergem miercuri la comisie pentru a ne apăra. Era imposibil ca antrenorul să ajungă la Bucureşti pentru a fi prezent la comisie şi, în mod normal, trebuie să aibă dreptul să se apere. Dar s-a luat decizia să se judece în regim de urgenţă însă e nejustificată pentru că noi nu aveam meci în Cupa României. Noi am fi preferat să se mai amâne judecarea acestui caz pentru că este normal ca şi antrenorul Sorin Cârţu să aibă posibilitatea să se apere".

Gruparea gorjeană cere sancţiuni şi împotriva arbitrului Augustus Constantin care a instigat publicul. "Vrem să vedem ce măsuri se vor lua şi împotriva arbitrilor de la acest meci, pentru că arbitrul Augustus Constanstin şi brigada pe care o conducea a instigat publicul din primele minute de joc prin deciziile luate. Vrem să se termine odată cu aceste decizii ale arbitrilor împotriva lui Sorin Cârţu. Pentru că şi arbitri au partea lor de vină. Mai ales unii dintre arbitrii de pe lista FIFA înclină să favorizeze echipele de top pentru ca acestea să nu mai solicite la meciurile derbi arbitri din afara ţării", a mai spus Băloi.

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF şi a fost amendat cu suma de 6.800 de lei, pentru gestul de la finalul meciului cu Unirea Urziceni. La finalul meciului cu Unirea Urziceni, scor 0-0, Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile, ca şi cum ar fi avut cătuşe la mâini, şi i-a arătat acest semn arbitrului Augustus Constantin, fiind nevoie de intervenţia unor membri ai staff-ului echipei Pandurii pentru a-l îndepărta pe tehnician de pe teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici