CM 2010: FIFA va distribui 150.000 de bilete gratuite în Africa de Sud

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a anunţat, duminică, că 150.000 de bilete gratuite vor fi distribuite în Africa de Sud, cu ocazia Cupei Mondiale din 2010, organizată de ţara africană.

11 afișări
Imaginea articolului CM 2010: FIFA va distribui 150.000 de bilete gratuite în Africa de Sud

CM 2010: FIFA va distribui 150.000 de bilete gratuite în Africa de Sud

"O să împărţim 150.000 de bilete gratuite sud-aficanilor. Vrem ca populaţia să participe la acest eveniment, altfel organizarea unui campionat mondial în Africa nu ar avea niciun sens. Repartizarea biletelor trebuie să fie corectă, dar nu va fi uşor", a declarat Blatter, într-un interviu acordat televiziunii austriece ORF.

Rata şomajului în Africa de Sud se ridică la 40 la sută, iar venitul mediu pe cap de locuitor este de 700 de euro. Dintre cei 45 de milioane de locuitori, albii, minoritari în ţara africană, câştigă de 4-5 ori mai mult decât populaţia de culoare, majoritară în Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici