CM de handbal din 2015 va avea loc în Danemarca şi Qatar

Campionatul Mondial de handbal feminin, din 2015, va avea loc în Danemarca, iar cel masculin, din acelaşi an, în Qatar, potrivit anunţului de joi al forului internaţional de profil. La feminin, Danemarca a fost singura candidată, în timp ce la masculin, câştigătoarea Qatar s-au duelat pentru dreptul de organizare, cu Franţa, Polonia, Danemarca şi Norvegia.

55 afișări
Imaginea articolului CM de handbal din 2015 va avea loc în Danemarca şi Qatar

CM de handbal din 2015 va avea loc în Danemarca şi Qatar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Campionatul Mondial din Qatar va fi primul în ultimii 10 ani în afara Europei, ediţia din 2005 având loc în Tunisia. Potrivit anunţului IHF, gazda CM masculin din 2015 va fi Doha, care dispune de trei arene, urmând ca o a patra, cu o capacitate de 15.000 de locuri, să fie inaugurată în 2013.

Organizatorii din Qatar au anunţat că, în premieră, toate cele 24 de echipe participante vor locui în acelaşi hotel.

La feminin, oraşele-gazdă ale CM din 2015 vor fi Aarhus, Aalborg şi capitala daneză, Copenhaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici