CM de handbal junioare: România va întâlni Germania în finală

Echipa naţională de handbal feminin under 18 a României va întâlni selecţionata similară a Germaniei, în finala Campionatului Mondial din Macedonia, informează site-ul oficial al federaţiei internaţionale.

250 afișări
Imaginea articolului CM de handbal junioare: România va întâlni Germania în finală

CM de handbal junioare: România va întâlni Germania în finală (Imagine: Attila Kisbenedek/Mediafax Foto)

România a trecut în semifinale de Muntenegru, scor 28-25 (12-13), iar Germania a învins Danemarca, scor 26 - 24 (10 -10).

Echipa României a mai jucat cu Germania la această ediţie a CM, în faza grupelor, "tricolorele" impunându-se cu scorul de 27-25.

La ediţia din 2012, medalia de aur a fost câştigată de Danemarca, urmată pe podium de Rusia şi Norvegia. Echipa României s-a clasat atunci pe locul patru, după ce a pierdut finala mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici