COM: Sf. Gheorghe, singurul care poate aduce titlul Stelei

Patru puncte de lider şi confruntările directe favorabile grupării CFR Cluj cu şase etape până la final, dublă înfrângere cu Dinamo, 1-5 cu Rapid şi doar 15 meciuri câştigate de Steaua, dar Gigi Becali este convins că rugăciunile către Sf. Gheorghe îi vor aduce titlul în Bulevardul Ghencea.

25 afișări
Imaginea articolului COM: Sf. Gheorghe, singurul care poate aduce titlul Stelei

COM: Sf. Gheorghe, singurul care poate aduce titlul Stelei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Preotul a ţinut azi o cuvântare în biserica ctitorită de mine. Mi-au dat lacrimile. La un moment dat a spus că un om ca mine se naşte la sute de ani. I-am spus că nu sunt vrednic de spusele lui. Eu cred că poate, hai, nu se naşte la sute de ani, nici la cinci ani, dar la doi ani poate se naşte cineva ca mine. Înseamnă ceva pentru mine asta", şi-a început cuvântarea Gigi Becali în faţa ziariştilor chemaţi să ciocnească un pahar cu el.

Gigi Becali

Încurajat de spusele preotului, de ziua lui onomastică, Gigi Becali este sigur că rugăciunile către Sfântul Gheorghe vor face ca titlul Ligii I să fie cucerit de Steaua.

Nu s-a întrebat de ce Sfântul Gheorghe nu l-a protejat duminica trecută, la 1-5 în Giuleşti, de ce Steaua a pierdut ambele meciuri din campionat cu Dinamo, de ce în ultimii trei ani nu a ajuns niciun trofeu în Bulevardul Ghencea.

Becali le consideră încercări şi nu vede impedimente în cele patru puncte dintre Steaua şi CFR Cluj şi în rezultatul direct favorabil liderului cu cinci etape înainte de sfârşitul campionatului, în înfrângerile din campionat, în ultimul meci cu FC Rapid, pierdut de "roş-albaştri" cu 5-1 în Giuleşti, şi este convins că protectorul său, Sf. Gheorghe, îi va aduce titlul cu numărul 24 în vitrina cu trofee cucerită de el după 2000.

Gigi Becali

Trei sticle de şampanie a desfăcut Becali în faţa reprezentanţilor presei, "În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului de Duh", cum a spus el, şi au urmat trei pahare de şampanie sorbite dintr-o înghiţitură, sub aceeaşi deviză, "În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh". Trei pahare care au făcut ca titlul 24 pentru Steaua să pară mai aproape ca niciodată...

(Comentariu realizat de Florin Radu, florin.radu@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici