COM: Tatuaj cu fotbal în puşcărie

Persoanele care îşi tatuează pe mână cinci puncte, sub formă de romb cu un punct în mijloc, vor sa le comunice celorlalţi mesajul discret, dar ce ascunde o doză de fală, că au fost la puşcărie. Mai exact, în limbajul deţinuţilor, cele cinci puncte înseamnă ”singur între patru pereţi”.

31 afișări

Un ”11” al oamenilor din fotbal care au cochetat de-a lungul timpului cu ”mititica” ar putea arăta astfel: Dumitru Sechelariu – Dumitru Dragomir, Petre Buduru, Dumitru Bucşaru, Sorin Corpodean – Marian Iancu, Gigi Becali, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin – Victor Piţurcă, Marcel Lică. De cauţi printre infracţiunile celor ”11 jucători în subteran”, găseşti acuze de la dare şi luare de mită, jocuri de noroc, trafic de influenţă, lipsire de libertate, manoperă necuvenită până la abuz în serviciu.

Din nefericire, de-a lungul zbuciumatei istorii a fotbalului românesc, mulţi, poate chiar prea mulţi, au reuşit să "fenteze" tatuajul cu cele cinci puncte. Însă, câţiva s-ar putea să-şi împodobescă în curând mâna cu acest tatuaj, pe listă de aşteptări aflându-se câteva persoane de la FC Dinamo, preşedintele executiv Cristi Borcea - în dosarul transferurilor, dar cu un nivel crescut de mercur în corp şi jucătorii Andrei Mărgăritescu - în dosarul înşelăciunilor auto şi Gabriel Torje - în ancheta cu torţele de pe Ghencea. Şi cică lista este deschisă!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici