Coman va fi sancţionat de conducerea FC Rapid pentru reacţia nervoasă la adresa suporterilor

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, va fi sancţionat de conducerea FC Rapid pentru reacţia nervoasă la adresa propriilor suporteri din finalul partidei cu Concordia Chiajna când a aruncat cu o sticlă de apă spre aceştia, a declarat, pentru MEDIAFAX, acţionarul majoritar George Copos.

102 afișări
Imaginea articolului Coman va fi sancţionat de conducerea FC Rapid pentru reacţia nervoasă la adresa suporterilor

Danut Coman(Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Vineri noaptea, după meciul de la Chiajna, am avut o discuţie mai lungă cu staful tehnic şi jucătorii. Am discutat şi cu Dani Coman, care mi-a transmis că regretă foarte mult incidentul din finalul partidei. Noi am decis să îl sancţionăm drastic pentru că în calitate de jucător al Rapidului nu poţi să te revolţi şi să faci un astfel de gest împotriva celor care vin să susţină echipa. În acelaşi timp, îl înţeleg 100 la sută pentru că a fost înjurat de mai multe ori. Nu pot să îmi explic de ce un suporter vine la stadion şi îşi înjură proprii jucători", a menţionat George Copos.

Portarul Dănuţ Coman a intrat într-un conflict cu suporterii rapidişti, în minutul 83 al partidei cu Concordia Chiajna, după ce a fost înjurat în mai multe rânduri de aceştia. Galeria rapidistă, nemulţumită de jocul echipei, a început să îl înjure pe portar, care a răspuns nervos, pentru ca în cele din urmă să aruce cu o sticlă de apă spre suporteri.

În acel moment fanii au izbucnit şi au scandat: "Afară, afară din Giuleşti" şi au adresat injurii portarului şi familiei acestuia. Până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit şi înjurat.

Suporterii rapidişti au cerut demisia antrenorului Răzvan Lucescu, la finalul partidei, nemulţumiţi de prestaţia jucătorilor grupării bucureştene în acest meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Galeria prezentă la meciul de la Chiajna a scandat, de asemenea, ironic: "Să vină banii, să vină banii la băieţi" şi "Ruşine, ruşine să vă fie".

Formaţia Rapid a fost învinsã, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici