COMENTARIU: "Bataia e ruptă din Rai"-ul Ligii I

Se spune că expresia "Bătaia este ruptă din Rai" îşi are originea în Vechiul Testament din pilda: "Cine cruţă nuiaua îşi urăşte copilul, dar cine-l iubeşte îl ceartă la vreme" .

128 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU: "Bataia e ruptă din Rai"-ul Ligii I

COMENTARIU: "Bataia e ruptă din Rai"-ul Ligii I (Imagine: Montaj Foto)

Şi cum pildele Duhului Sfânt nu aveau cum să nu se pogoare şi asupra Ligii întâi la fotbal, în ultimele săptămâni tot întâlnim cazuri de corecţii fizice, înregistrate, paradoxal, nu între componenţi ai unor grupări rivale, ci în "familie".

Mai întâi Chivorchian - preşedintele Comitetului Director al lui Poli Timişoara, îi aplică o corecţie fizică lui Stanciu - manager sportiv al "alb-violeţilor", evident, pentru modelarea comportamentului. Asta s-a întâmplat la vestiare în văzul jucătorilor, după o victorie în deplasare, în Ştefan cel Mare, cei doi devenind adevărate modele de comportament pentru fotbalişti ... poate aşa s-ar explica bătăia Liviu Ganea - Eugeniu Cebotaru şi multe altele.

De asemenea, în proverbele lui Solomon se zice că: "Dacă nebunia se pripăşeşte în inima celui tânăr, numai varga certării o va îndepărta de el". Aşa că preşedintele Universităţii Craiova - eruditul Mititelu, care l-a cunoscut şi el pe Solomon (bine, pe cel arestat al Craiovei!), consideră că trebuie să îndepărteze nebunia din inima antrenorului Trică. Şi cică "varga" ar fi lăsat ceva semne pe ambele trupuri, plus câteva cioburi de parbriz de Mercedes.

Ba până şi sportul minţii s-a inspirat din pildele Vechiului Testament, la începutul anului, în cadrul adunării generale, asistând cum pe tabla de şah, regina Polihroniade a dat cu palma la cal (un preşedinte de club) şi a spart o buză de ziarist cu telefonul.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

(Material realizat de Romeo Chiriac, romeo@mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici