COMENTARIU: Trei lucruri bune după meciul în care România s-a chinuit cu Armenia

Fanul român venit la meciurile naţionalei a învăţat - în sfârşit - că nu are voie să-şi admonesteze preferaţii

3528 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU: Trei lucruri bune după meciul în care România s-a chinuit cu Armenia

COMENTARIU: Trei lucruri bune după meciul în care România s-a chinuit cu Armenia

Sau idolii. Sau pe cei pentru care a venit să-şi întindă corzile vocale poate tocmai de la Sighetu Marmaţiei. Lovit de Chiricheş cu buzduganul ironiei încă de la meciul cu Finlanda - "Nu vorbiţi cu mine, vorbiţi cu Eu sunt 12" - suporterul în galben a picat examenul la ora de aşanuseface.

L-a pus pe coji de nucă Alexandru Maxim, imediat după ce a punctat pentru trei puncte. Sosit din campionatul în care disciplina, rigurozitatea şi respectul faţă de adversar şi public sunt ştampile pe legitimaţia de joc, Alex şi-a dat în petec exact când 25.000 de spectatori se bucurau sincer. Omul care poartă tricoul lui Hagi şi Mutu i-a tratat cu un dispreţ ca o flegmă nu doar pe cei din tribunele stadionului care pe-afară pare neterminat. Ci şi pe toţi spectatorii de acasă.

Pentru că TVR a surprins cu acurateţe momentul în care fotbalistul cu gleznă fină a aruncat peste gard un "Tăceţi în p--a mea!". Chiar dacă declaraţia de dragoste a fost azvârlită doar grupului de suporteri din zona în care Maxim s-a încălzit înainte de a fi trimis pe teren, gestul nu are nicio scuză. Nu, Alex, aşa nu seface! Poate că la meciul viitor, fanul care te-a înjurat sau te-a aplaudat contra lui Mkhhyrarian... doar te va ignora. Şi poate că te va durea. 

Şerveţelele ca un balsam ajunse pe fruntea asudată a şefului FRF şi reacţia neamţului - la cald - pentru TVR ne spun că Daum va pleca

Înainte de a intra în direct la Digisport şi TVR, Răzvan Burleanu a consumat un pachet de şerveţele pentru a da bine pe sticlă. Nervii acumulaţi în urma unei comedii triste pusă la cale şi cu largul său concurs ne fac să credem că şeful FRF va lua o decizie cât de curând.

Ştie că va rămâne cu buza umflată după aceste preliminarii şi nu se va duce la farmacie să-şi cumpere o alifie. Va scăpa de Daum pentru a-şi mai cosmetiza din imaginea deja mototolită. Mai mult, lucrul bun e întărit de declaraţia oferită de Daum pentru TVR la finalul meciului.

"Am avut o întâlnire cu Comisia Tehnică, au fost câteva întrebări critice şi câteva discuţii, iar după această întâlnire au fost două opţiuni: să continuăm până în 2020 şi să reînnoim echipa, iar răspunsul lor a fost că vom continua până la finalul anului 2018, nu până în 2020. Până la urmă aş putea spune că mi-a ajuns şi nu am nevoie de această slujbă".

Partea bună e că neamţul - care poate a valorificat la maximum nişte jucători supraevaluaţi - va pleca din fruntea primei reprezentative. Partea mai puţin bună e că soluţiile sunt puţine. Şi nu! Nu vă mai gândiţi la toţi antrenorii care se alintă de ani buni.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici