Maxim: N-a fost deloc uşor, ne aşteptam să fie aşa; e o victorie, indiferent de cum a fost obţinută

Alexandru Maxim, marcatorul golului cu care România a învins Armenia (1-0) a declarat, la finalul meciului de pe Arena Naţională, că se aştepta la un meci echilibrat, deoarece adversarii s-au schimbat mult faţă de meciul din tur, când "tricolorii" au învins clar, 5-0.

799 afișări
Imaginea articolului Maxim: N-a fost deloc uşor, ne aşteptam să fie aşa; e o victorie, indiferent de cum a fost obţinută

Maxim: N-a fost deloc uşor, ne aşteptam să fie aşa; e o victorie, indiferent de cum a fost obţinută

Elevii lui Daum s-au chinuit cu armenii conduşi din teren de Mkhytarian, iar golul izbăvirii a venit în prelungiri, după ce Bogdan Stancu a ratat un penalty, iar arbitrul a scos de două ori mingea din poartă, pe motiv de offside. Maxim este de părere că victoria e tot ce contează, indiferent de cum a fost obţinută. Decarul echipei naţionale a comentat şi faza şutului lui Benzar, împins în poartă din apropiere, reuşita fiind anultă pentru offside.

"N-a fost deloc uşor, ne aşteptam să fie aşa. Ştiam că s-au schimbat mult faţă de meciul din tur. În tur am avut noroc că am jucat cu un om în minus. Din nou am avut norocul acesta. Suntem într-un moment dificil, fotbalul românesc e într-un moment dificil. Atâta timp cât mai sunt şanse, de ce să nu sperăm. E o victorie, indiferent de cum a fost obţinută.

Echipele mici nu mai sunt ce au fost. Armenia are jucători ca Mkhytarian. Trebuie să câştigăm, mai ales că am jucat cu un om în plus. Împortant era să câştigăm, chiar dacă victoria a venit târziu. Important e că am câştigat. E un rezultat surprinzător

Am reacţionat, nu mi-am dat seama. Cred că intra. Adrenalina... Mulţumesc lui Dumnezeu că am câştigat", a spus Maxim la microfonul TV şi DigiSport.

În urma acestui rezultat, România acumulează nouă puncte şi rămâne pe locul patru în grupa E, în timp ce Armenia se află pe poziţia a cincea, cu şase puncte. Pentru România urmează meciul cu reprezentativa din Muntenegru, pe 4 septembrie, la Podgorica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici