Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou în Cartea Recordurilor

Ilie Dobre, de la postul public de radio, a intrat din nou în Cartea Recordurilor, după ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lungă transmisiune a unui gol în direct, cu o singură respiraţie, de un minut şi opt secunde.

518 afișări
Imaginea articolului Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou în Cartea Recordurilor

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou în Cartea Recordurilor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Recordul a fost stabilit când Ciprian Marica a deschis scorul în partida cu Ungaria, scor 3-0, disputată la 6 septembrie 2013, în preliminariile Cupei Mondiale.

Comentatorul Ilie Dobre deţine încă patru recorduri mondiale : 31 de secunde şi 27 de secunde în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie, şi 42 de secunde, cu o singură respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate (42).

În circa 30 de ani de activitate, Ilie Dobre a comentat aproape 1.300 de meciuri naţionale, europene şi de la nivel internaţional.

Având sediul în SUA, la Miami, World Records Academy este cea mai mare organizaţie internaţională care certifică recorduri mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici