Comisia de Apel a FRF a înjumătăţit amenda primită de Mititelu

Comisia de Apel a FRF a redus la jumătate amenda de 300.000 de lei primită de finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, în urmă cu două săptămâni la Comisia de Disciplină, pentru declaraţii calomnioase.

14 afișări
Imaginea articolului Comisia de Apel a FRF a înjumătăţit amenda primită de Mititelu

Comisia de Apel a FRF a înjumătăţit amenda primită de Mititelu (Imagine: Mediafax Foto)

Astfe, penalitatea financiară a rămas de 150.000 de lei.

"Am adus probe concludente, iar comisia a decis reducerea penalităţii la jumătate. Chiar şi aşa, vom continua la forurile următoare pentru a obţine dreptatea în acest caz. Vom merge până la TAS", a spus administratorul delegat al craiovenilor, Dan Idita.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat, în urmă cu două săptămâni, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru şase luni şi amendat cu 300.000 de lei ca urmare a declaraţiilor calomnioase făcute la adresa arbitrajului de la meciul cu FC Argeş, scor 1-1, din etapa a X-a. Mititelu a mai fost suspendat, la data de 1 octombrie, pentru declaraţiile făcute înaintea şi după partida cu Unirea Urziceni, din etapa a VIII-a a Ligii I, când a spus că ialomiţenii au fost ajutaţi de arbitrul Marius Martiş, care ar avea legături cu managerul Mihai Stoica. Mititelu primise atunci şi o amendă de 12.800 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici