Comisia de Apel a respins solicitarea clubului FC Timişoara în cazul lui Ionel Ganea

Comisia de Apel a FRF a respins, joi, ca nefondat, apelul clubului FC Timişoara, formulat împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, din 29 octombrie, prin care se respingea cererea grupării bănăţene de ratificare a suspendării jucătorului Ionel Ganea, informează www.frf.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Comisia de Apel a respins solicitarea clubului FC Timişoara în cazul lui Ionel Ganea

Comisia de Apel a respins solicitarea clubului FC Timişoara în cazul lui Ionel Ganea (Imagine: Mediafax Foto)

Ionel Ganea s-a transferat în urmă cu un an la FC Timişoara, după ce a evoluat la Rapid. În etapa a V-a a sezonului 2007-2008, la un meci cu Rapid, Ganea l-a agresat pe arbitrul-asistent Dorin Mudura şi a fost suspendat 22 de etape, ulterior pedeapsa atacantului fiind redusă la 16 etape.

În stagiul de pregătire din Austria, care a precedat acest sezon, Dusan Uhrin l-a înştiinţat pe preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, despre faptul că Ganea nu mai face parte din planurile sale pentru ediţia 2008/2009 a Ligii I, iar conducerea clubului i-a reziliat contractul atacantului.

Ganea s-a adresat Comisiei pentru Statutul Jucătorului (CSJ), care a decis că oficialii clubului FC Timişoara nu aveau dreptul să-i rezilieze unilateral contractul. Conform plângerii înaintate la CSJ, Ganea a solicitat clubului plata salariului pe ultimele două luni plus primele de joc din returul 2007-2008.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ionel Ganea a afirmat că nu a fost primit la antrenamente de tehnicianul formaţiei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr., şi a subliniat că va sesiza comisiile Federaţiei Române de Fotbal (FRF) în legătură cu acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici