Comisia de Disciplină a FRF amână mai multe cazuri

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Marin Cernat, a declarat, miercuri, că judecarea incidentelor de la partida Unirea Urziceni-Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, a fost amânată pentru luni.

3 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a FRF amână mai multe cazuri

Cazuri amânate la Comisia de Disciplină a FRF

"La dosarul Unirea-Dinamo s-au depus acte suplimentare. Au fost audiaţi arbitrul de rezervă Augustus Constantin şi Mihai Stoica. S-a luat decizia ca acesta să fie amânat pentru luni la ora 14.00, când vor mai fi audiaţi jucătorii Bogdan Mara şi Bogdan Stelea", a spus Cernat.

Preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul contra echipei Dinamo, scor 0-0, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. După ce un jucător al echipei sale a fost eliminat, Stoica a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat. Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Antrenorul Dan Petrescu va fi judecat pentru încercarea de retragere de pe teren a echipei şi pentru incitarea publicului, el fiind suspendat deja două etape şi amendat cu 140 de lei pentru eliminarea din timpul partidei.

Comisia de Disciplină a mai decis amânarea, pentru miercurea viitoare, a declaraţiilor finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a afirmat că a oferit bani echipei Dinamo pentru a câştiga partida cu CFR Cluj din etapa a XXX-a a Ligii I, ediţia 2006/2007. Comisia a audiat trei jucători dinamovişti Adrian Cristea, Ionel Dănciulescu şi Bogdan Lobonţ. Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost convocat la comisie pentru şedinţa următoare.

Secretarul general al FC Rapid, Cristian Costache, a primit un avertisment din partea Comisiei ca urmare a declaraţiilor în care îi acuza pe Iuliu Mureşan şi Ioan Andone (CFR Cluj) că ar fi băut bere împreună cu arbitrii, la finalul partidei dintre cele două formaţii, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I.

Mijlocaşul Nicolae Grigore (Rapid) a fost suspendat două etape şi amendat cu suma de 2.500 de lei, deoarece a fost eliminat în partida cu Unirea Urziceni, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Mijlocaşul Emmanuel Culio a fost suspendat o etapă şi amendat cu 600 de lei ca urmare a cumului de cartonaşe, din partida cu FC Vaslui. Aceeaşi sancţiune au mai primit-o Mircea Ilie (UTA) şi antrenorul secund al formaţiei Dacia Mioveni, Ştefan Ţâră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici