Concordia Chiajna a reziliat contractul cu antrenorul Marius Baciu

Conducerea clubului Concordia Chiajna a reziliat, luni, pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Marius Baciu, acesta devenind astfel primul tehnician din Liga I care îşi pierde postul de la începerea actualului sezon.

304 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna a reziliat contractul cu antrenorul Marius Baciu

Concordia Chiajna a reziliat contractul cu antrenorul Marius Baciu (Imagine: Shutterstock)

Surse din cadrul grupării ilfovene au declarat, pentru MEDIAFAX, că o dată cu Marius Baciu şi-au reziliat contractele şi secunzii Erik Lincar şi Răzvan Rotaru.

Conducerea grupării Concordia negociază cu antrenorul Cornel Ţălnar preluarea conducerii tehnice. Ţălnar a antrenat ultima oară în Liga I formaţia FC Braşov, el fiind demis la 8 august 2014 în urma rezultatelor slabe înregistrate în debutul sezonului trecut.

Marius Baciu fusese instalat, la 6 aprilie 2015, în funcţia de antrenor principal la Concordia Chiajna, echipă cu care a reuşit să se salveze de la retrogradare în ediţia precedentă a Ligii I. În prezent, Concordia Chiajna ocupă penultimul loc al clasamentului Ligii I, cu 2 puncte după cinci etape disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici