Concordia Chiajna - Viitorul 1-1. Andrei Marc şi Lyes Houri au fost marcatorii partidei

Gică Hagi a lăudat jocul echipei sale după egalul contra Concordiei, 1-1 la Chiajna, după ce Viitorul a fost condusă cu un gol frumos marcat de Andrei Marc.

128 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna - Viitorul 1-1. Andrei Marc şi Lyes Houri au fost marcatorii partidei

Concordia Chiajna - Viitorul 1-1. Andrei Marc şi Lyes Houri au fost marcatorii partidei

"Regele" a lăudat productivitatea echipei sale, dar s-a plâns că şansa lipseşte. Antrenorul-patron de la Viitorul era conştient că elevii săi vor avea un meci greu din cauza schimbărilor pe care le-a efectuat în primul "11".

Hagi a vorbit şi despre faza în care a fost eliminat de arbitrul George Rădulescu: "A fost un meci greu. Cu toate că am făcut foarte multe schimbări, am produs fotbal, am avut ocazii. E bun şi un egal, dar cred că meritam mai mult. Trebuie să fim mai lucizi în careu. Important e că producem fotbal, că avem ocazii. Una e să pierzi, alta e să iei un punct. Am gestionat bine lucrurile, sunt mulţumit. Viitorul joacă fotbal. Eu la sfârşit trebuie să vorbesc ca antrenor, nu de celelalte lucruri. Chiar dacă în teren mă manifest, văzând anumite lucruri, asta este. Avem un meci foarte important joi, de aceea am menajat jucători. Va fi un meci foarte greu la Vitesse. Trebuie să alergăm foarte mult", a spus Hagi, la finalul partidei.

Cu privire la găzduirea echipei SSC Farul, Hagi a spus: "Cei de la Farul au jucat doar sâmbătă la noi. A fost o rugăminte a lor, noi am fost deschişi, era normal. Îşi vor găsi un loc unde să joace".

Viitorul va juca joi, 2 august, în Olanda, returul dublei manşe din turul doi preliminar al Europa League, contra celor de la Vitesse Arnhem, de la ora 21:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici