Concurs în echipa feminină a Austriei pentru un loc la proba de slalom uriaş

Echipa feminină de schi alpin a Austriei va organiza o serie de calificări, în două manşe, marţi, între Andrea Fischbacher, aur la Super-G, şi Elisabeth Görgl, a treia la coborâre, pentru a o alege pe cea care va obţine al patrulea loc în vederea slalomului uriaş.

13 afișări
Imaginea articolului Concurs în echipa feminină a Austriei pentru un loc la proba de slalom uriaş

Elisabeth Görgl şi Andrea Fischbacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Cupa Mondială de slalom uriaş, ele nu au obţinut rezultate foarte bune. O calificare după şedinţa de schi liber ni se pare mai potrivită decât o alegere arbitrară", a declarat Herbert Mandl, conducătorul echipei.

"Amândouă sunt capabile să câştige o altă medalie la slalomul uriaş, deoarece au schiat foarte bine pe această pistă la probele de viteză", a adăugat oficialul.

Kathrin Zettel, Michaela Kirchgasser şi Eva-Maria Brem au fost deja selecţionate pentru slalomul uriaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici