Condescu: Iancu nu are motive să se ia de Corpodean

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marţi, că omologul său de la FC Timişoara, Marian Iancu, nu are niciun motiv să-l atace pe arbitrul Sorin Corpodean, care a condus meciul direct dintre cele două echipe.

8 afișări
Imaginea articolului Condescu: Iancu nu are motive să se ia de Corpodean

Condescu: Iancu nu are motive să se ia de Corpodean (Imagine: Mediafax Foto)

"Timişoara şi spiritul echipei de acolo merită tot respectul nostru. Dar domnul Iancu nu are de ce să se ia de arbitrul partidei de la Târgu Jiu, înseamnă că dânsul a văzut alt meci. FC Timişoara nu cred că a avut mai mult de un singur şut pe poartă şi acela a fost de la mare distanţă. Corpodean nu avea cum să se implice, decât poate dacă i-ar fi dat al doilea galben lui Magera pentru faulturi repetate. Domnul Iancu nu cred că ştie ce spune pentru că dincolo de rezultatul acesta mincinos, Timişoara nu a demonstrat nimic la Târgu Jiu", a spus Condescu.

Iancu nu poate spune că a fost cumva oprit de alte forţe să câştige

"Sunt convins că nu aceasta este valoarea Timişoarei, dar nici noi nu suntem o echipă pe care domnul Iancu să o trateze în acest mod şi de care să spună ce nu trebuie de câte ori îi vine la gură. Îi respect echipa, dar cred că trebuie să se controleze pentru că nu poate spune că la Târgu Jiu a fost cumva oprit de alte forţe să câştige, ci doar că a fost ajutat de noroc. Nu ştiu dacă Timişoara a prins o zi foarte proastă sau noi, dar prin tactica pe care a adoptat-o Cârţu, am reuşit să anihilăm ceea ce-şi propuseseră ei. De aceea şi rămân surprins de declaraţiile lui Marian Iancu. Înseamnă că nu a văzut meciul nici la televizor cel puţin, că în tribună nu a fost. Dar l-au văzut ceilalţi oameni care se pricep şi spun că ghinionul a atins culmile lui maxime la acest meci", a afirmat Condescu.

Diferenţa au făcut-o de fapt cei doi portari

"E clar că între noi şi cei de la Dinamo sau Timişoara e o diferenţă de valoare. Dar dacă Dinamo ne-a bătut pe noi printr-un joc de excepţie, care nu i-a mai reuşit în etapa a doua, Timişoara ne-a bătut din pură întâmplare. Adică ne-am bătut singuri. Am avut puterea să ne-o facem singuri cum se spune, pentru că Timişoara nu a dat gol. Diferenţa au făcut-o de fapt cei doi portari, al nostru că a luat gol plecând de la locul lui când mingea se ducea spre poartă şi al Timişoarei că a apărat un penalti".

Citeşte şi:

Cârţu: Sunt nişte puncte de care şi-au bătut joc Stanca şi Păcurar

Balint: Am obţinut trei puncte foarte importante

Pandurii - FC Timişoara, scor 0-1 în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici