Condescu: Iordache poate să îşi depună demisia şi îl las liber

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că fotbalistul Ilie Iordache poate să devină liber dacă semnează un document în care să specifice că nu mai vrea să joace la formaţia din Târgu Jiu.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu: Iordache poate să îşi depună demisia şi îl las liber

Condescu: Iordache poate să îşi depună demisia şi îl las liber (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi am obţinut ordonanaţă prezidenţială care a suspendat hotărârea Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) până la finalizarea conflictului în instanţele civile în care am cerut anularea hotărârii CAF. Iordache, însă, sfătuit de cine o fi fost sfătuit, s-a adresat din nou Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor că ar avea nişte bani de primit de la Pandurii. CNSL a anulat decizia CAF-ului printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă, iar Iordache face ce doreşte sufletul lui. Poate să vină la Târgu Jiu să-şi reglementeze situaţia cu noi. El poate să îşi depună demisia şi îl las liber, dar mai întâi trebuie să dea scris că nu mai vrea să joace la Pandurii şi apoi e liber", a spus Condescu.

Marin Condescu a prezentat şi variantele din care poate acum alege fostul jucător, care a fost convocat să se întoarcă la Pandurii.

"Tovarăşul Iordache şi-a dat arama pe faţă şi de aia ţipă şi el şi Dinamo, că te lupţi cu unul şi ţipă doi. Sunt mai multe soluţii în cazul Iordache. Noi cedăm cei 50 la sută partea noastră lui Dinamo şi Iordache devine jucătorul lor cum susţin cei de acolo că ar fi semnat cu ei o convenţie civilă până în 2013. Ar mai fi varianta ca Iordache să vină să spună că nu mai vrea să joace fotbal. Scrie asta şi pleacă şi nu mai e dator la nimeni".

 Iordache a fost anunţat oficial că trebuie să se prezinte la echipă

"Fiind acţiunea lui Iordache e clar că a luat la cunoştinţă decizia CNSL, dar l-am anunţat şi noi oficial că trebuie să se prezinte înapoi la echipă. Dacă refuză o să-l suspendăm pe o perioadă nedeterminată. El să vină să-şi rezolve cauza. O să-i cerem lui Dinamo 1 leu pentru răscumpărare", a explicat Marin Condescu.

Ilie Iordache fusese declarat jucător liber de contract de către CAF, Pandurii acţionând jucătorul în instanţă pe motiv că fotbalistul a dat declaraţii false în faţa acestei comisii şi că a fost declarat liber pe baza unor acte false. Hotărârea CAF a fost supendată, luni, de către Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici