Condescu: Jucătorii nu vor mai încasa prime dacă pierd cu Unirea Urziceni

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marţi, că jucătorii gorjeni nu îşi vor mai încasa primele dacă pierd meciul cu formaţia Unirea Urziceni, din etapa a XI-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Condescu: Jucătorii nu vor mai încasa prime dacă pierd cu Unirea Urziceni

Condescu: Jucătorii nu vor mai încasa prime dacă pierd cu Unirea Urziceni (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Dacă pierdem meciul cu Unirea Urziceni nu ne vom mai menţine pe locurile 6-10 şi nu vor mai încasa primele. Cred că e momentul ca antrenorii şi jucătorii să găsească soluţii de redresare a atacului, pentru că din punct de vedere administrativ le-am creat toate condiţiile. Având în vedere că nici în acest an de criză nu am umblat la salarii, ei trebuie să aprecieze acest lucru. Nu pot umbla oricum la contracte, dar trebuie să găsim soluţii cu cei care nu dau randament", a spus Condescu.

Oficialul gorjean a afirmat că principalii vinovaţi pentru situaţia echipei sunt atacanţii.

"Jucătorii din atac nu dau randament şi trebuie să găsim o modalitate să-i mobilizăm. Din păcate, ei trebuie să înţeleagă că noi i-am adus să dea goluri, nu să joace doar la 0-0. Cu Dinamo am luat un punct printr-un gol marcat de un fundaş.

Am văzut publicul foarte supărat la o decizie a antrenorului şi aşa e de regulă când nu e cea mai bună decizie. Dacă înlocuirea lui Raskovici ar fi fost dublată de un gol al lui Tilincă, reacţia nu era îndreptăţită. Dar, săptămâna trecută, Tilincă se plângea peste tot că antrenorul l-ar scoate din vederile lui şi nu-l bagă. Dar el trebuie să confirme pe teren că merită să joace. A intrat acum şi nu a confirmat.

Antrenorul trebuie să găsească soluţii şi cea mai bună formulă în atac pentru că jucători sunt. Va trebui să luăm măsuri înainte de meciul cu Unirea şi voi avea o discuţie cu jucătorii din atac", a precizat Condescu.

Partida Pandurii Târgu Jiu - Unirea Urziceni, din etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici