Condescu: Pentru sezonul următor vor fi păstraţi maximum şase jucători din lotul actual

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că pentru pentru sezonul următor vor fi păstraţi maximum şase jucători din lotul actual.

17 afișări
Imaginea articolului Condescu: Pentru sezonul următor vor fi păstraţi maximum şase jucători din lotul actual

Condescu: Pentru sezonul următor vor fi păstraţi maximum şase jucători din lotul actual (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Antrenorului care va fi numit i se va pune la dispoziţie un lot care nu va avea mai mult de patru, maximum şase jucători din actualul lot. Indiferent de eşalonul în care vom juca, rămân sigur patru jucători din lotul actual. Dar dacă jucăm în Liga a II-a, la portarul Răzvan Stanca trebuie să renunţăm. El trebuie să joace în Liga I pentru că are şanse mari să prindă echipa naţională. Dacă nu se accidenta pe final de campionat, lucrurile erau mult mai clare şi prindea naţionala şi acum", a explicat Condescu. Ceilalţi jucători la care nu se va renunţa sunt Martinovici, Mingote, Chibulcutean şi Cardoso.

Portarul Răzvan Stanca a afirmat, vineri, că ar vrea să plece dacă Pandurii va juca în Liga a II-a în sezonul următor. "Mai am un contract un an cu Pandurii. Dar dacă echipa va juca în Liga a II-a nu voi mai rămâne, am discutat deja această problemă cu domnul preşedinte şi i-am explicat că nu pot să rămân în această situaţie. Am o vârstă şi nu mai pot rămâne pentru că în Liga a II-a am tot jucat. Dacă vreau să mai prind echipa naţională va trebui să joc în Liga I", a menţionat portarul, aflat încă în refacere după operaţia la spate.

Răzvan Stanca a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu în vara anului 2008, de la Farul Constanţa, în schimbul sumei de 150.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici