Condescu: Sperăm să ajungem la o compensare cu Dinamo

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că speră să reducă datoria faţă de Dinamo printr-o compensare cu suma pe care gruparea bucureşteană o are de achitat pentru transferul jucătorului Vojislav Vranjkovici.

16 afișări
Imaginea articolului Condescu: Sperăm să ajungem la o compensare cu Dinamo

Condescu: Sperăm să ajungem la o compensare cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"La Dinamo suntem datori 250.000 de euro din septembrie. Ajunsesem cu ei acum la un acord să îl dăm înapoi pe Ilie Iordache, dar acesta era valabil doar până pe 21 ianuarie. Cum el nu s-a întors acolo, au căzut toate aceste înţelegeri ale noastre, dar urmează acum să vedem dacă putem să ajungem la o altă înţelegere cu Dinamo pentru compensarea datoriilor pe care le au ei către noi de la transferul lui Vranjkovici. Ei ne datorează 2,5 miliarde de lei vechi şi în plus să le cedăm partea noastră de 25 la sută pe care o avem la jucătorul Vranjkovici. Dacă luăm valoarea sa la data când am făcut noi transferul ar fi încă 125.000 de dolari, iar diferenţa rămâne să o achităm pentru transferul lui Iordache", a explicat Condescu.

Preşedintele clubului gorjean a adăugat că Dinamo recunoaşte că are de plătit aceşti bani de un an, timp în care Pandurii nu i-a reclamat la nicio comisie, sperând că se va ajunge la o înţelegere pentru datoria din transferul lui Iordache: "În 5 februarie, se judecă la curtea de arbitraj cazul Vranjkovici şi atunci o să schimbăm nişte facturi de compensare. Datoria de 2,5 miliarde de lei trebuia achitată încă din martie 2007, însă nu au făcut-o nici până acum. Nu i-am reclamat la vreo comisie pentru că am considerat că putem ajunge la o înţelegere pe calea negocierilor".

Condescu a precizat că ia în calcul şi posibilitatea de a achita întreaga sumă, pentru ca Pandurii să poată fi programată în returul Ligii I. "Noi până la debutul returului trebuie să rezolvăm această problemă. Am trimis deja o hârtie către Dinamo pentru că, picând pe 21 ianuarie înţelegerea pentru revenirea la ei a lui Iordache, noi va trebui să plătim. Dacă nu ajungem la altă înţelegere, ei ne vor plăti cele două miliarde jumătate de lei pentru Vranjkovici şi vom rămâne şi cu 25 la sută de la transferul acestuia şi ne vom plăti şi noi banii. Pentru o lună de zile, dacă ar fi să dăm toţi banii la Dinamo, ne-am deregla din punct de vedere financiar", a declarat preşedintele clubului Pandurii.

Gruparea gorjeană a fost sancţionată de către Federaţia Română de Fotbal cu neprogramarea în campionat, din cauza unei datorii pe care trebuie să o plătească echipei Dinamo pentru transferul lui Ilie Iordache.

Citeşte şi

Pandurii Târgu Jiu şi FC Braşov nu vor fi programate în etapa a XVIII-a

Iordache nu vrea să plece de la Pandurii

Ilie Iordache revine la Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici