Consiliul Judeţean a aprobat contractul de închiriere a stadionului Cluj Arena către "U" Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a decis, vineri, într-o şedinţă extraordinară, avizarea contractului de închieriere a stadionului Cluj Arena către clubul Universitatea Cluj pe o perioadă de nouă luni.

141 afișări
Imaginea articolului Consiliul Judeţean a aprobat contractul de închiriere a stadionului Cluj Arena către "U" Cluj

Consiliul Judeţean a aprobat contractul de închiriere a stadionului Cluj Arena către "U" Cluj (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Consilierii au votat cu 28 de voturi pentru, niciunul împotrivă şi nicio abţinere actul de închiriere a arenei. Conform contractului, Universitatea va achita suma de 7.500 de euro pentru fiecare eveniment desfăşurat pe stadion, aici incluzând meciuri oficiale, partide amicale, antrenamente, urmând să plătească şi cheltuielile de întreţinere pentru perioada în care folosesc arena.

Vicepreşedintele Universităţii Cluj, Florin Bolchiş, a declarat la finalul întâlnirii că momentul e unul istoric. "Cred că am asistat acum la un moment istoric pentru Universitatea. După atâta timp de peregrinări prin Ardeal, acum e momentul în care ne întoarcem acasă. Le mulţumesc domnilor consilieri şi preşedintelui Alin Tişe pentru înţelepciunea de care au dat dovadă acum, dar şi pe durata negocierilor. Acum putem spune cu tărie că îi aşteptăm pe toţi fanii noştri din Cluj, din Ardeal şi din toată România la meciul de inaugurare cu Kuban Krasnodar, dar şi la meciurile ce urmează", a declarat Bolchiş.

Consilul Judeţean urmează să primească 300 de bilete la fiecare joc al lui "U", 250 la peluză şi 50 la tribuna a II-a, pe care le va distribui elevilor din localităţile judeţului.

Meciul de inaugurare dintre Universitatea Cluj şi Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescu, va avea loc în 11 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici