Constantin Iacov: Nu îmi este nici mai uşor, dar nici mai greu că nu va candida Gică Popescu

Fostul preşedinte al FC Naţional, Constantin Iacov, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că decizia fostului internaţional Gheorghe Popescu, care a anunţat că nu va mai candida la alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal, nu îl afectează în niciun fel.

139 afișări
Imaginea articolului Constantin Iacov: Nu îmi este nici mai uşor, dar nici mai greu că nu va candida Gică Popescu

Constantin Iacov: Nu îmi este nici mai uşor, dar nici mai greu că nu va candida Gică Popescu (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Nu comentez în niciun fel decizia lui Gică Popescu, nu este treaba mea. Nu o să îmi fie nici mai uşor şi nici mai greu, va fi la fel. Eu am campania mea prin ţară. Este o luptă grea, dar pe 25 vom câştiga. Am convins suficienţi oameni, astfel încât pe 25 să câştigăm", a spus Iacov.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), "în semn de protest faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc", dar şi pentru că data de organizare a alegerilor a fost devansată pentru 25 ianuarie.

Gheorghe Popescu a candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005 şi a pierdut în faţa lui Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici