Gică Popescu nu va candida pentru funcţia de preşedinte al FRF

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

72 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu nu va candida pentru funcţia de preşedinte al FRF

Gică Popescu nu va candida pentru funcţia de preşedinte al FRF

"Vă anunţ protestul meu faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc prin neprezentarea la alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF din 25 ianuarie. Pentru a câştiga, aveam nevoie de timp să-mi promovez programul. Nu mă aşteptam ca alegerile să fie organizate atât de repede", a declarat Popescu.

Gheorghe Popescu a candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005. Atunci, Popescu a adunat 102 voturi din totalul celor 290 exprimate, câştigătorul, Mircea Sandu, strângând 187 de voturi. Un vot a fost anulat.

Pentru alegerile din 2005 au candidat doar Gheorghe Popescu şi Mircea Sandu, cinci dosare de candidatură fiind respinse. Candidaţii respinşi au fost: Ionuţ Lupescu, Octavian Popescu, Octavian Stăncioiu, Paul Zarna şi George Vlaicu.

Alegerile pentru preşedinţia FRF se vor desfăşura la 25 ianuarie în cadrul Adunării Generale Ordinare a Federaţiei Române de Fotbal. Data limită pentru acceptarea candidaturii la preşedinţia FRF a fost stabilită pentru 8 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici