Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc pe 25 ianuarie 2010

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa de luni, ca Adunarea Generală Ordinară a FRF, în cadrul căreia se vor organiza alegeri pentru desemnarea preşedintelui, să aibă loc la data de 25 ianuarie 2010.

42 afișări
Imaginea articolului Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc pe 25 ianuarie 2010

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc pe 25 ianuarie 2010 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Convocarea Adunării Generale Ordinare a FRF va avea loc pentru data de 25 ianuarie 2010, ora 11.00, la Casa Fotbalului, sala «Nicolae Dobrin». A fost stabilită această dată, din două considerente. Pe de o parte, în ziua de 7 februarie 2010, va avea loc tragerea la sorţi a grupelor de calificare la EURO 2012. În condiţiile în care calificarea la turneul final nu va trebui ratată, preşedintele FRF, care va fi ales în 25 ianuarie 2010, va trebui să aibă timp să alcătuiască, împreună cu echipa sa şi cu staff-ul tehnic al echipei naţionale, programul şi strategia în perspectiva preliminariilor, astfel încât obiectivul calificării să fie îndeplinit. Pe de altă parte, tot în prima jumătate a anului 2010, vor trebui constituite Comitetele Locale de Organizare atât pentru turneul final al Campionatului European de juniori Under 19, ediţia 2011, cât şi pentru finala Ligii Europa 2012, Comitete din care vor face parte atât oficiali ai FRF, cât şi reprezentanţi ai tuturor autorităţilor locale şi naţionale implicate în organizarea celor două evenimente care vor fi găzduite de Bucureşti", se anunţă pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de luni au fost prezentate şi documentele care vor fi supuse dezbaterii şi aprobării Adunării Generale a FRF din data de 25 ianuarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici