Constantina Diţă, cea mai bună sportivă din Balcani

Atleta Constantina Diţă, campioană olimpică la maraton la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost desemnată cea mai bună sportivă din Balcani, a anunţat, marţi, agenţia bulgară de presă BTA.

14 afișări
Imaginea articolului Constantina Diţă, cea mai bună sportivă din Balcani

Constantina Diţă, cea mai bună sportivă din Balcani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 38 de ani, Constantina Diţă a câştigat un sondaj anual efectuat de BTA, devansând-o pe campioană olimpică bulgară la canotaj, Rumyana Neykova.

Luptătorul turc Ramazan Sahin, medaliat cu aur la Beijing, s-a clasat pe locul trei.

Gimnasta Sandra Izbaşa, jucătoarea de tenis sârbă Jelena Jankovici, canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, un jucător sârb de tenis, Novak Djokovici, poloistul muntenegrean Veljko Uskovici, fotbalistul bulgar Dimitar Berbatov şi înotătorul sârb Milorad Cavici completează lista celor mai buni zece sportivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici