Contra: Băieţii au reacţionat bine după primirea golului, am meritat victoria

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă, că se aştepta ca meciul cu FC Vaslui, din etapa a XIV-a a Ligii I, să fie unul dificil, dar că jucătorii săi au meritat victoria, pentru că au reacţionat foarte bine după primirea golului.

16 afișări
Imaginea articolului Contra: Băieţii au reacţionat bine după primirea golului, am meritat victoria

Contra: Băieţii au reacţionat bine după primirea golului, am meritat victoria (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Ne aşteptam la un meci dificil, cu o echipă bună a campionatului. Poate printre cele mai bune ca valoarea a lotului. Noi am avut 2-3 ocazii, poate şi un penalti, nu ştiu. Băieţii au reacţionat bine după primirea golului. Victoria este meritată, băieţii au muncit mult. Au avut altă atitudine în teren, câteodată ne ies şi faze frumoase, sunt însă şi momente când dispărem din joc, când nu avem posesie. Am încercat să jucăm pe contraatac. Cred că FC Vaslui nu a avut ocazii clare de a marca", a spus Contra.

Echipa FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe stadionul "Dan Păltinişanu", cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FC Vaslui, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Golurile echipei timişorene au fost marcate de Zicu '45 (penalti) şi Dorin Goga '69, în timp ce pentru FC Vaslui a punctat Paul Papp '32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici