Contra: La Ribery trebuie făcut marcaj dublu

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorul care îl va marca pe mijlocaşul Franck Ribery trebuie să fie ajutat de încă un coechipier, pentru că în caz contrar acesta poate fi scos foarte uşor din joc, transmite trimisul MEDIAFAX.

14 afișări
Imaginea articolului Contra: La Ribery trebuie făcut marcaj dublu

Contra: La Ribery trebuie făcut marcaj dublu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu avem experienţă la turneele finale, dar avem dorinţa de a da pronosticurile peste cap, iar asta este mai mare decât a echipelor mari. Ne-a surprins modul în care a evoluat Franţa în partida contra Columbiei, deoarece au schimbat aşezarea, dar ne-am pregătit şi pentru schimbarea asta a lor. Sunt jucători care de la mijloc în sus pot schimba formula de joc. Încercăm să nu ne surprindă, iar la ora meciului să alergăm de două ori mai repede. Nu poţi să opreşti un jucător ca Ribery. Când am jucat cu Bayern, ne-am dublat foarte bine pe margini şi nu i-am dat spaţii, pentru că în duelurile unu la unu te poate scoate foarte uşor din joc", a spus Contra.

Cosmin Contra a afirmat că obiectivul echipei naţionale la acest turneu final este calificarea în sferturile de finală. "Antrenorul nostru nu a vrut să pună presiune înaintea turneului final. Victor Piţurcă, ca şi noi, se gândeşte să trecem de această grupă. Ăsta este obiectivul nostru", a completat Contra.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni dimineaţă, înainte de plecarea reprezentativei României în Elveţia, la cantonamentul de la Saint-Gall, că obiectivul românilor la Campionatul European este trecerea de grupe şi a adăugat că ar prefera ca acest lucru să fie reuşit şi de Italia.

Reprezentativa României va evolua în grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, alături de selecţionatele Olandei, Franţei şi Italiei, conform tragerii la sorţi de la Lucerna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici