Contra se întoarce la Dinamo doar dacă nu este ofertat de FC Timişoara

Fundaşul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat, luni, că în viitor, se va întoarce la Dinamo doar dacă nu va primi nicio ofertă de la gruparea FC Timişoara.

21 afișări
Imaginea articolului Contra se întoarce la Dinamo doar dacă nu este ofertat de FC Timişoara

Contra se întoarce la Dinamo doar dacă nu este ofertat de FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Oferta de la Dinamo este reală şi este valabilă şi în momentul de faţă. Cristi Borcea insistă foarte mult să îmi rup contractul cu Getafe şi să mă întorc la Dinamo, dar am zis că, dacă mă întorc acasă, mă întorc la Poli (n.r. - FC Timişoara). Singura echipă la care mă voi întoarce în momentul de faţă e Politehnica. Dacă Poli nu-mi va face o ofertă în viitor, mă voi gîndi şi la varianta Dinamo, dar nu în momentul de faţă", a afirmat fundaşul.

Contra susţine că în această vară a refuzat să se întoarcă în ţară din cauza ofertei prea mici primite din partea grupării FC Timişoara, dar şi din cauza scandalurilor din fotbalul românesc. "N-am ajuns la o înţelegere financiară cu domnul Iancu (n.r. - Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara) şi în al doilea rând am preferat să rămân încă un an în Spania din punct de vedere familial. Dar încă nu e timpul pierdut să vin la Poli. Am 32 de ani şi mai am forţă să joc încă 3-4 ani la nivel înalt. Dar acum am considerat, mai ales după scandalurile din finalulul campionatului, că totuşi e mai bine să rămân în Spania", a adăugat Contra.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, i-a oferit lui Cosmin Contra în această vară un salariu de 400.000 de euro pe an, propunere refuzată de fundaşul echipei naţionale a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici