Contra: Trebuie să încercăm să nu ne facem de râs la Vigo

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, joi, că jucătorii formaţiei Getafe vor încerca să aibă o prestaţie bună în ultima etapă a campionatului Spaniei, în meciul cu Celta Vigo, pentru a pregăti mai bine finala Cupei Spaniei şi trebuie să joace fără teamă de accidentări, informează Marca.

2 afișări

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, joi, că jucătorii formaţiei Getafe vor încerca să aibă o prestaţie bună în ultima etapă a campionatului Spaniei, în meciul cu Celta Vigo, pentru a pregăti mai bine finala Cupei Spaniei şi trebuie să joace fără teamă de accidentări, informează Marca.

"La Vigo trebuie să pregătim finala Cupei Spaniei (n.r. - la 23 iunie cu FC Sevilla). Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a fi cât mai bine pregătiţi pentru finala Cupei Spaniei", a declarat Contra, care a fost la restaurant, joi, alături de coechipierii săi de la Getafe.

Fundaşul dreapta al echipei madrilene a spus că în faţa formaţiei Celta trebuie ca jucătorii de la Getafe să joace fără teama de a se accidenta şi de a rata astfel finala Cupei. "Dacă există această teamă va fi rău. Trebuie să ieşim pe teren cu gândul la fotbal. Ei vor juca pe viaţă şi pe moarte. Dacă în meciul cu Nastic au existat doi accidentaţi, asta nu înseamnă că în partidade duminică vor mai fi alte şapte accidentări. Antrenorul Bernd Schuster va trimite în teren cea mai bună echipă, cu gândul la Cupă. Nu va face niciun cadou formaţiei Celta. Dacă vor câştiga atunci va fi pentru că au meritat. Vor trebui să lupte pentru asta", a afirmat Contra.

Cosmin Contra a mai spus că există posibilitatea ca în proporţie de 90 la sută să rămână Getafe. "Suntem la final de sezon. Joc bine, la fel şi în echipa naţională, unde am marcat două goluri. Există o posibilitate de 90 la sută să-mi îndeplinesc şi anul viitor de contract. Nu am discutat cu preşedintele, dar eu mă simt bine aici, iar ultima dată când am vorbit cu el era mulţumit de mine", a afirmat Contra.

Getafe va întâlni, duminică, formaţia Celta Vigo, unde joacă şi Gabriel Tamaş, într-un meci din etapa a XXXVIII-a, ultima a campionatului Spaniei, decisiv pentru echipa lui Tamaş, care luptă pentru menţinerea în Primera Division.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici