Copos: Am greşit uneori faţă de Hizo, acum vrem să ne revanşăm

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a greşit faţă de antrenorul Viorel Hizo în precedentele mandate ale acestuia şi de aceea acum vrea să se revanşeze numindu-l în funcţia de antrenor principal.

13 afișări
Imaginea articolului Copos: Am greşit uneori faţă de Hizo, acum vrem să ne revanşăm

Antrenorul Viorel Hizo (Imagine: Mediafax Foto)

"Ieri m-am întâlnit cu Sichitiu, Manea şi Iencsi şi am căzut de acord că cea mai bună soluţie este să producem un şoc cu acest om cu experienţă la Rapid. Noi am lucrat foarte bine de multe ori, uneori am greşit faţă de Viorel Hizo şi acum vrem să ne revanşăm.

În 1992 Rapid era pe locul 16, l-am adus pe Hizo şi ne-a calificat în Cupa UEFA. Nu o să uit cum am bătut în ultimul meci cu 2-0 la Timişoara. De aceea spun că Rapid are o datorie morală faţă de Viorel Hizo şi poate şi dânsul faţă de noi. Îmi doresc enorm de mult ca el să reuşească. Am stabilit chiar şi un buget pentru atingerea acestor obiective. Viorel Hizo este persoana potrivită pentru atingerea obiectivului şi anume calificarea în Europa League. Contractul va fi semnat pe doi ani şi 35 de zile, ca să fim exacţi. Viorel Hizo este persoana potrivită pentru a salva Rapidul. El va avea întreaga responsabilitate la Rapid", a spus oficialul rapidist.

Viorel Hizo a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei Rapid după ce tehnicianul Marian Rada şi-a înaintat demisia în urma rezultatelor slabe dinn ultima perioadă. Marian Rada, fost antrenor la Rapid II, a preluat echipa giuleşteană la mijlocul lunii ianuarie, înlocuindu-l pe tehnicianul portughez Jose Peseiro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici