Copos: Domnului Badea o să-i dau doar o trotinetă

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că îi va da preşedintelui CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, o trotinetă, pentru că acesta se ajută mereu de câte ceva, făcând referire la erorile de arbitraj de care a beneficiat formaţia alb-roşie în ultima perioadă.

16 afișări
Imaginea articolului Copos: Domnului Badea o să-i dau doar o trotinetă

Copos: Domnului Badea o să-i dau doar o trotinetă

"Domnului Badea o să-i dau doar o trotinetă, pentru că aţi văzut şi dumneavoastră arbitrajele din ultimul timp ale lui Dinamo. O să-i dau doar o trotinetă pentru că el se ajută de fiecare dată de câte ceva", a spus ironic acţionarul rapidist.

Copos a primit cadou săptămâna trecută o bicicletă alb-roşie de la Nicolae Badea după ce afirmase că nu are bicicletă pentru a merge la Cluj la meciul CFR - Rapid din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici