Copos îi vrea înapoi pe Niculae şi Tamaş de la Auxerre

Patronul FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX că aşteaptă un răspuns din partea grupării franceze AJ Auxerre la oferta privind achiziţionarea atacantului Daniel Niculae şi că speră ca până la sfârşitul săptămânii viitoare jucătorul să ajungă în Giuleşti.

1 afișare
Imaginea articolului Copos îi vrea înapoi pe Niculae şi Tamaş de la Auxerre

Copos îi vrea înapoi pe Niculae şi Tamaş de la Auxerre

"Vrem să-l aducem pe Nico înapoi, el este spiritul Rapidului şi avem nevoie de el în acest sezon. Am discutat cu el la telefon, ne-am înţeles, totul este în regulă din punctul lui de vedere şi al nostru, mai rămâne să ajungem la un acord şi cu cei de la Auxerre. Noi am făcut o ofertă scrisă celor de la Auxerre şi vrem să-l aducem definitiv în Giuleşti pe Nico. Acum aşteptăm să primim un răspuns oficial din partea clubului francez. Cei de acolo ne-au transmis că sunt în principiu de acord cu cedarea lui Nico, dar vor doar sub formă de împrumut", a spus Copos.

Oficialul giuleştean a adăugat că nu doreşte aducerea lui Daniel Niculae sub formă de împrumut, decât în anumite condiţii: "Noi nu mai vrem să facem greşelile pe care le-am făcut în trecut, să luăm jucători cu împrumut, să-i formăm pentru echipa naţională şi apoi să plece la alţii şi să joace (n.r. - Copos face referire la Ianis Zicu). Noi, dacă vom accepta un împrumut, o vom face numai şi numai dacă ne vor da şi prima opţiune de cumpărare în vara anului viitor. Eu sper ca până la sfârşitul săptămânii viitoare, Nico să fie în Giuleşti".

George Copos a confirmat, de asemenea, că Rapid este interesată şi de aducerea jucătorului Gabriel Tamaş, transferat în această vară la Auxerre. "Într-adevăr avem nevoie şi de Gabriel Tamaş, ne interesează acest jucător. Am făcut o ofertă şi pentru el la Auxerre. Nu pot să spun dacă am vorbit sau nu cu jucătorul sau în ce condiţii, pentru că nu avem nevoie de licitaţii olandeze şi cu Dinamo. Aşteptăm în scris răspunsul celor de la Auxerre", a spus patronul FC Rapid.

Daniel Niculae s-a transferat la Auxerre în vara anului 2006. În sezonul trecut, el a jucat în 30 de meciuri pentru formaţia franceză, însă nu a marcat decât patru goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici