Copos: Îl dorim pe Nikola Beljici la Rapid, însă ţinta noastră este Dacian Varga

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că speră să ajungă la un acord cu atacantul sârb Nikola Beljici, care va sosi la Bucureşti în această seară pentru a negocia un contract, însă a menţionat că ţinta principală a clubului este jucătorul Dacian Varga.

12 afișări
Imaginea articolului Copos: Îl dorim pe Nikola Beljici la Rapid, însă ţinta noastră este Dacian Varga

Copos: Îl dorim pe Nikola Beljici la Rapid, însă ţinta noastră este Dacian Varga (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Îl aşteptăm pe Beljici la Bucureşti, este un jucător care ne interesează foarte mult, un fotbalist luptător, care ne-ar putea ajuta în competiţia pentru titlu. Deocamdată, nu am semnat nimic şi nu vreau să spun mai multe înainte să semnăm. El vine la Bucureşti să discutăm, noi avem o mini-înţelegere, dar de obicei când ajung la faţa locului, jucătorii se mai schimbă. Sper să rezolvăm şi să putem să anunţăm oficial transferul lui", a spus Copos.

Jucătorul Nikola Beljici, ultima dată la formaţia sârbă OFK Belgrad, a sosit, joi după-amiază, la Timişoara, de unde a plecat cu avionul spre Bucureşti.

Beljici a declarat, la aeroportul din Timişoara, că şi-ar dori să câştige titlul cu Rapid. "Am auzit multe lucruri bune despre clubul Rapid. Bozovici este prietenul meu şi mi-a spus lucruri bune despre Rapid. Îmi doresc să câştig titlul cu această echipă", a spus jucătorul.

Pe de altă parte, George Copos a declarat că principala ţintă a clubului Rapid în această iarnă este jucătorul Dacian Varga, de la Sportul Studenţesc.

"Pentru mine, principala ţintă în această perioadă de transferuri este Dacian Varga. Mi-l doresc foarte mult şi sper să putem să-l luăm de la «haiducul» de Şiman (n.r. - Vasile Şiman, finanţatorul clubului Sportul Studenţesc). Nu cred că Varga are o ofertă concretă de la Steaua, sunt doar vorbe pe care le aruncă cei de acolo. Noi îl vrem neapărat în echipă, pentru că Varga are spiritul Rapidului, este născut în Giuleşti şi s-ar potrivi foarte bine formaţiei", a menţionat acţionarul FC Rapid.

Dacian Varga, legitimat la Sportul Studenţesc, a evoluat în turul campionatului la Unirea Urziceni sub formă de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici