Copos: Octavian Şovre este omul de casă al Stelei

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că arbitrul asistent care nu a indicat aut de poartă la faza golului marcat de Poli Ştiinţa Timişoara în meciul din etapa a XXII-a a Ligii I, Octavian Şovre, este "omul de casă al Stelei".

39 afișări
Imaginea articolului Copos: Octavian Şovre este omul de casă al Stelei

Copos: Octavian Şovre este omul de casă al Stelei

"Eu ştiu. Nu vreau să spun că se umblă la arbitri, dar asistentul de la acea fază e omul de casă al Stelei. Recunosc, însă, că a fost o greşeală umană. Noi de acum înainte trebuie să încercăm să dăm două, trei goluri, ca să nu ne mai afecteze astfel de greşeli. Îmi doresc enorm să batem la Craiova şi pe Steaua. Poate Dumnezeu a văzut ce s-a întâmplat duminică şi ne va ajuta", a spus George Copos.

Referitor la faptul că preşedintele FRF, Mircea Sandu, a spus că nu este convins că mingea a ieşit în afara terenului înainte ca Valentin Bădoi să centreze pentru autorul golului, Arman Karamyan, Copos a spus: "Mircea Sandu trăieşte pe altă lume. Dânsul e membru în Comitetul Executiv al UEFA, ar trebui să-l lăsăm în pace".

Oficialul rapidist consideră că, în afara greşelilor de arbitraj şi a ghinionului, una dintre cauzele debutului slab de sezon este lipsa de inspiraţie a antrenorului Mircea Rednic. "Pe jucători i-am băgat în şedinţă după meciul de cupă şi le-am îndeplinit absolut toate dorinţele pe care mi le-au spus atunci, dar pur şi simplu nu avem şansă deloc. Poate nici Mircea Rednic nu a fost foarte inspirat. Mi-e teamă că nu are inspiraţie, nu are şi nu ştiu ce să fac. Nu mă gândesc la despărţire pentru că nu e corect faţă de el, dar suntem aproape de limită. Până la finalul campionatului trebuie să rezistăm. Sunt extrem de dezamăgit, sunt bolnav, nu am dormit toată noaptea. Din patru meciuri disputate, trei le-am pierdut şi nu sunt deloc fericit pentru asta. Nu mă simt bine când mă înjură tot stadionul, dar asta e viaţa", a precizat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici