Copos susţine că va renunţa la Rapid

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, într-un interviu publicat, vineri, de cotidianul Pro Sport, că se va retrage din fotbal, precizând că deocamdată nu ştie dacă va vinde clubul Rapid.

1 afișare
Imaginea articolului Copos susţine că va renunţa la Rapid

Copos susţine că va renunţa la Rapid

"Sunt dezamăgit. Cum parcă n-am fost niciodată. Este gata. Ies din tot! Nu ştiu asta dacă voi vinde clubul, vom vedea. Dar eu ies. Nu voi mai fi aici, la Rapid, în fotbal", a spus Copos.

Oficialul rapidist nu a precizat motivele acestei decizii. "Este adevărat, cazul DNA m-a efectat extrem! Extrem! Dar suporterii, nu, deloc. Cu Pancu am vorbit, a fost şi voinţa lui Rednic, eu am făcut ce au dorit ei, nici vorba de vreo presiune. Am sufletul gol, gol. Nu mă uit pe mesajele primite, nu mă mai intereseaza nimic. Dezamăgirea e prea mare, dar asta e viaţa", a declarat Copos, pentru Pro Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici