Copos: TAS a răspuns doar la primul capăt de cerere, încă mai avem şanse la Liga Europa

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins doar primul capăt de cerere al cazului "Varga - Bălan", dreptul de joc al celor doi, precizând că gruparea giuleşteană mai are încă şanse să participe în Liga Europa.

25 afișări
Imaginea articolului Copos: TAS a răspuns doar la primul capăt de cerere, încă mai avem şanse la Liga Europa

Copos: TAS a răspuns doar la primul capăt de cerere, încă mai avem şanse la Liga Europa (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cazul nu s-a încheiat. Acesta a fost doar primul capăt de cerere care a fost respins. Este cel legat de dreptul de joc al lui Varga şi Bălan. Şi a fost respins, iar eu recunosc că este o decizie corectă a lor. Noi am încercat să combinăm cele două capete de cerere. Dar, după cum am spus, cazul nu s-a încheiat", a afirmat Copos.

Acţionarul majoritar susţine că cel de-al doilea capăt de cerere, referitor la buna credinţă de care a dat dovadă FC Rapid când i-a introdus pe teren pe cei doi fotbalişti, este cel mai important. "Să nu ne grăbim. Cel de-al doilea capăt de cerere, cel privind buna credinţă a noastră, este cel mai important. Noi am dovedit că am fost de bună credinţă. Sperăm să primim cât mai repede un răspuns şi la acest capăt de cerere. Din punctul meu de vedere, încă mai avem şanse la Liga Europa", a explicat George Copos.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au solicitat şi au primit câştigarea meciului la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

După ce a epuizat căile de atac interne, FC Rapid s-a adresat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapidul a terminat campionatul pe şapte şi dacă ar fi recuperat cele trei puncte pierdute la masa verde ar fi urcat pe şase, poziţie deţinută de Dinamo, şi ar fi prins ultimul loc pentru Liga Europa. Dacă giuleştenii nu primesc punctele înapoi, în această competiţie va merge Dinamo, alături de FC Vaslui, Steaua şi FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici