Corpodean, Nica şi Oniţa despre cazul Tudor

Corpodean, Nica şi Oniţa au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia UEFA de a nu-l mai delega pe centralul Alexandru Tudor la meciul AC Milan - Werder Bremen.

78 afișări
Imaginea articolului Corpodean, Nica şi Oniţa despre cazul Tudor

Corpodean, Nica şi Oniţa despre cazul Tudor (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Asistentul Cristian Nica, membru în brigada centralului Alexandru Tudor, a declarat că arbitrul român nu avea nicio problemă medicală şi era într-o formă fizică foarte bună.

"Nu am vorbit încă cu Tudor. Din punctul meu de vedere, Tudor nu avea absolut nicio problemă medicală. Şi eu sunt curios să aflu ce s-a întâmplat. Tudor era impecabil din punct de vedere al pregătirii fizice. Am arbitrat cu el săptămâna trecută, cealaltă săptămână... Era foarte bine pregătit. Asta e, viaţa merge înainte. I se poate întâmpla oricui", a spus Nica.

Arbitrul de rezervă al brigăzii conduse de Alexandru Tudor, Sorin Corpodean, a fost surprins de rezultatul testului efectuat de centralul român, mai ales pentru că ştia că acesta se pregăteşte cu seriozitate.

"Am aflat şi eu ce s-a întâmplat cu Tudor, dar nu am vorbit cu el, nu am vorbit cu nimeni din comisie şi nu pot să comentez. Am rămas surprins când am aflat lucrul asta, pentru că el se pregătea cu multă seriozitate şi nu avea deloc probleme la antrenamente. Chiar s-a mai dus la teste, în urmă cu câţiva ani, şi avea entorsă la gleznă şi nu a putut să dea testele fizice. Dar atunci, cei de acolo îl cunoşteau că nu are probleme fizice şi l-au delegat la meciuri. Este păcat că acum s-a întâmplat aşa, pentru că acest meci era unul ca şi de Liga Campionilor, între două echipe foarte puternice", a declarat Corpodean.

Arbitrul asistent Aurel Oniţa a declarat că Alexandru Tudor nu avea cum să pice testele fizice, deoarece era foarte bine pregătit.

"Chiar nu ştiu motivele pentru care a picat testul. Încă nu am vorbit cu Alexandru Tudor, că trebuie să vină în ţară astăzi. Am încercat să vorbesc cu el, dar avea telefonul închis. Părerea mea e că nu avea cum să cadă testele, pentru că era foarte bine pregătit. Din câte ştiu nu avea probleme medicale. Fără să ştiu, părerea mea, e că nu avea cum să cadă testele. Era foarte bine pregătit, era primul la alergări. Soţia sa îl pregătea foarte, foarte bine. Am alergat de multe ori cu el, era foarte bine pregătit", a completat Oniţa.

Aurel Oniţa a menţionat că Alexandru Tudor va putea da testele fizice peste o lună. "El are şansă peste o lună să dea testele, nu e o mare problemă. Chiar dacă, să presupunem, că au fost probleme, dă din nou şi arbitrează în continuare, nu e nicio problemă, nu e ceva deosebit. Nu am folosit niciodată acele ceasuri Polar, pentru că în acest program nu sunt arbitrii asistenţi, ci doar cei de centru. Am fost la un turneu sub 21 de ani, am dat testele, dar fără aceste ceasuri. S-ar putea să le fi introdus acum, iar în ţară nu avem aşa ceva", a subliniat Oniţa.

Citeşte şi:

Tudor: Voi spune motivele pentru care am picat testul după ce aflu toate zvonurile

Alexandru Tudor a pierdut delegarea la meciul Milan - Werder Bremen

Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor arbitra în Cupa UEFA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici