Cosmin Contra, selecţioner România: Ganea este un jucător interesant pentru Bilbao

Presa din Spania a trecut la măsuri în ceea ce-l priveşte pe Cristi Ganea, omul dorit cu insistenţă de Athletic Bilbao. Radio Euskadi l-a sunat pe selecţionerul Cosmin Contra şi l-a întrebat despre fundaşul lui Hagi, campion cu Viitorul, care a ajuns la echipa naţională şi sub comanda lui Contra.

169 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra, selecţioner România: Ganea este un jucător interesant pentru Bilbao

Cosmin Contra, selecţioner România: Ganea este un jucător interesant pentru Bilbao

“În România sunt zvonuri că ar fi foarte aproape să semneze cu Athletic. Dacă va merge la Bilbao, va fi bine pentru naţională, pentru că va juca în cel mai bun campionat din lume şi va creşte ca fotbalist. Ganea este un jucător interesant pentru Athletic. Tehnic este foarte bun”, a spus Contra.

Cristi Ganea se află pe lista de transferuri a lui Atheltic Bilbao, dar şi pe cea a unor cluburi din Germania. Ganea a mai evoluat la formaţia de juniori a clubului basc, bunicii săi fiind din acea zonă.

Începând cu anul 1912, clubul care îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe arena San Mames are o politică de transferuri cel puţin inedită, menţinută şi în epoca modernă a fotbalului. Athletic Bilbao poate transfera doar jucători născuţi în Ţara Bascilor sau care au învăţat fotbalul la un club din Ţara Bascilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici