Cosmin Hodor, PR Simona Halep, a explicat mesajul „naţionalist” postat după victoria cu Bianca Andreescu

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a revenit cu precizări marţi seară, după criticile venite ca urmare a postării sale de după victoria sportivei pe care o reprezintă în faţa Biancăi Andreescu, reprezentanta Canadei, la Turneul Campioanelor

2872 afișări
Imaginea articolului Cosmin Hodor, PR Simona Halep, a explicat mesajul „naţionalist” postat după victoria cu Bianca Andreescu

Cosmin Hodor, PR Simona Halep, a explicat mesajul naţionalist postat după victoria cu Bianca Andreescu

"Am fost interpretat pe hateareală", a transmis Cosmin Hodor, fost director al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, acum reprezentant al întrecerii ATP de la Budapesta, care a înlocuit Bucureştiul.

"A fi sau a nu fi nationalist. Asta e intrebarea?

Sau cum ajungi sa fii blamat si sa ti se interpreteze fiecare cuvant in functie de perceptia fiecaruia plecand de la unicul meu gand de a sustine faptul ca se poate face performanta si in Romania.

Nici pe departe postarea mea nu a avut intentia de a-i viza intr-un mod negativ pe romanii plecati in strainatate si nici de a da dovada de vreun nationalism ieftin, dimpotrivă, cred ca in cele mai multe cazuri motivul plecarii multor romani s-a datorat putinelor oportunitati care din pacate ne sunt oferite in tara. Tot ce am vrut sa spun, fara a face vreo comparatie intre cele doua jucatoare sau fara a o ataca in vreun fel pe Bianca sau familia acesteia, este ca Simona reprezinta o sursa de inspiratie pentru toti tinerii din Romania si ca urmand determinarea, ambiţia si perseverenta ei putem si noi, aici, sa facem performanta. Am fost interpretat doar pe hatereala (rautate) cand tot ce am vrut sa subliniez a fost legat de viitorul nostru si al generatiilor tinere. Ele trebuie sa fie inspirate de performantele pe care le realizeaza cei care reprezinta Romania. Mai ales la un nivel inalt! Daca vor alege sa ramana aici, sunt primii care pot sa schimbe ceva si sa faca din Romania o optiune", a fost explicaţia lui Cosmin Hodor, care face referire la primul text scris, de după victoria Simonei Halep contra Biancăi Andreescu:

"Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanta la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioana a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România.

Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!".

Cosmin Hodor a preluat rolul de comunicator în echipa Simonei Halep în decembrie 2017. Sportiva constănţeană fusese reprezentată în trecut de Lavinia Chican, de la McCann PR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici