Cosmin Olăroiu: Sunt încă antrenor la Al Hilal

Antrenorul Cosmin Olăroiu a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că se află în continuare la conducerea tehnică a formaţiei Al Hilal, dar a recunoscut că şi-ar dori să plece din Arabia Saudită.

240 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu: Sunt încă antrenor la Al Hilal

Cosmin Olăroiu: Sunt încă antrenor la Al Hilal (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt antrenorul echipei Al Hilal. Aseară nu s-a întâmplat nimic, nu mi-au lăsat jucătorii să intre, m-am enervat şi nu am mai mers la ceremonie", a spus Olăroiu pentru GspTV.

Olăroiu a recunoscut, totuşi, că a dorit să renunţe la echipa saudită, menţionând că oficialii clubului i-au cerut, vineri seară, să rămână. "În această seară voi merge la petrecerea organizată de club şi voi discuta despre situaţia mea la Al Hilal. Există un contract, există nişte termeni şi vom vedea. Oricum, nu m-ar deranja dacă aş pleca de aici", a spus antrenorul.

Echipa saudită antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care este legitimat Mirel Rădoi, Al Hilal, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, după ce a învins în finală, scor 1-0 după prelungiri, formaţia Al-Shabab. La finalul partidei, tehnicianul român a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că poliţiştii nu le permit jucătorilor săi, care au urmărit meciul din tribune, să pătrundă pe teren pentru festivitatea de premiere. După câteva momente în care a urlat la poliţişti, Olăroiu şi-a scos tricoul de campion, l-a aruncat la pământ şi a părăsit stadionul, scena fiind filmată de camerele de luat vederi.

Referitor la acest incident, Olăroiu a precizat că era cald şi era transpirat şi de aceea a dat tricoul jos. "Noi am fost cei insultaţi, noi nu am insultat pe nimeni. M-am săturat de unele lucruri, jucătorii mei au fost luaţi la echipa naţională înainte de meciuri importante şi au venit cu două zile înainte de partidă. Eu am spus întotdeauna ce mă deranjează şi lor nu le convine asta", a spus tehnicianul român.

Olăroiu a adăugat că nu ştie nimic despre vreun comunicat oficial al Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită, în care se anunţa demiterea sa şi faptul că i se interzicea să mai antreneze în Arabia Saudită. "Nu ştiu nimic de niciun comunicat al federaţiei din Arabia Saudită, nu ştiu dacă a intervenit regele pentru mine. Sunt eu aşa de important ca să intervină regele pentru mine?".

Potrivit site-lui news.naseej.com, într-un comunicat al Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită, dat publicităţii sâmbătă, se menţionau motivele care au stat la baza deciziei de a fi demis Olăroiu şi de a i se interzice să antreneze în Arabia saudită: Cosmin Olăroiu a aruncat tricoul de campion pe care era imprimată poza prinţului Sultan Bin Fahad Bin Abdulaziz, nimeni altul decât vicepreşedintele ţării; Cosmin Olăroiu a refuzat să se prezinte la festivitatea de premiere de după finala câştigată în faţa celor de la Al-Shabab, Cosmin Olăroiu a avut un comportament inacceptabil la adresa celor care asigurau paza pe stadion, în ciuda faptului că antrenorul cunoştea foarte bine procedurile ce se impun la astfel de meciuri, dar a decis să nu se respecte".

Lui Olăroiu i s-a citit acest comunicat, la final tehnicianul declarând că s-ar bucura dacă ar fi aşa.

Citeşte şi:

Al Hilal dezminte demiterea lui Olăroiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici