COVID-19: Jocurile Olimpice, sub semnul întrebării

  • Guvernul Japoniei a anunţat că oraşul Tokyo intră în stare de urgenţă
  • Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt programate în perioada 23 iulie - 8 august
  • Jocurile Olimpice au fost amânate cu un an din cauza pandemiei
482 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Jocurile Olimpice, sub semnul întrebării

COVID-19: Jocurile Olimpice, sub semnul întrebării

Continuă emoţiile pentru organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Guvernul a anunţat stare de urgenţă cu doar 6 luni înainte de startul competiţiei.

Oraşul Tokyo va fi pus sub stare de urgenţă timp de o lună deoarece numărul cazurilor de COVID a scăpat de sub control. Astăzi s-au înregistrat 2447 de noi cazuri doar în Tokyo. Un salt uriaş faţă de ziua de ieri când s-au înregistrat 1591 de cazuri. Mai mult decât atât la nivel naţional, numărul morţilor cauzate de coronavirus s-a dublat în ultimele două luni. Peste 3700 de oameni şi-ai pierdut viaţa din cauza virusului.
 
Tokyo şi trei zone adiacente intră în lockdown. Locuitorii nu vor mai putea părăsi aceste zone fără motive bine întemeiate, restaurantele şi barurile se vor închide la ora 20:00, iar numărul de spectatori pentru competiţiile va fi limitat la 5000 de oameni. Magazinele şi şcolile rămân deschise, în schimb. Restricţiile vor ţine până pe 7 februarie şi nu vor fi ridicate până când numărul de cazuri de infectare nu va scădea sub 500 pe zi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici