COVID, înger şi demon - Juventus câştigă la masa verde meciul cu Napoli

  • Juventus – Napoli trebuia să se joace pe 4 octombrie
  • Doi fotbalişti şi un membru al staffului lui Napoli erau infectaţi cu SARS-CoV2
  • Fani Napoli: „Adevăratul virus se numeşte Juventus”
118 afișări
Imaginea articolului COVID, înger şi demon - Juventus câştigă la masa verde meciul cu Napoli

COVID e înger şi demon pentru Juventus. După ce Cristiano Ronaldo s-a îmbolnăvit de COVID, bătrâna doamnă primeşte şi veşti bune. Au câştigat la masa verde meciul cu Napoli la care napoletanii nu s-au prezentat.

Echipa lui Gennaro Gattuso nu a făcut deplasarea la Torino din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu COVID din lot şi din staff ca să nu mai pună în pericol sănătatea altora. Cei de la Juventus i-au aşteptat pe stadion, au făcut şi încălzirea, dar nici nu au plecat de la Napoli.

Judecătorii italieni i-au dat câştig de cauză lui Juventus pentru că nu a existat nicio situaţie de forţă majoră care să împiedice deplasarea lui Napoli. Mai mult, napoletanii au fost penalizaţi cu un punct în campionat. Cei de la Napoli spun că vor face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Bianconeri arrive at Allianz Stadium for #JuveNapoli

O postare distribuită de Juventus (@juventus) pe

Oct 4, 2020 la 11:01 PDT

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏃‍♂️⚽️💪 💙 #ForzaNapoliSempre

O postare distribuită de SSC Napoli (@officialsscnapoli) pe

Oct 2, 2020 la 3:32 PDT

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici