Crăciunescu: Burleanu a venit îmbrăcat exact aşa cum conduce fotbalul

Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu a declarat, luni, că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a venit la Gala Euro-1984 "îmbrăcat exact aşa cum conduce fotbalul" şi a precizat că foştii jucători, antrenori şi conducători "meritau mai mult respect" la acest eveniment.

268 afișări
Imaginea articolului Crăciunescu: Burleanu a venit îmbrăcat exact aşa cum conduce fotbalul

Răzvan Burleanu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Şeful federaţiei a fost îmbrăcat la evenimentul organizat la Casa Fotbalului într-un sacou negru cu cămaşă bleu, pantaloni galben-muştar şi pantofi maro.

"Am venit la acest eveniment pentru că m-a invitat domnul Mircea Pascu. L-am văzut însă pe domnul Burleanu îmbrăcat exact cum conduce şi fotbalul. La un astfel de moment să vii îmbrăcat aşa, e jenant. Eu nu am discuţii cu domnia sa şi nici nu vreau să am, eu am venit în calitate de invitat al domnului Pascu. Momentul acesta am înţeles că s-a realizat la iniţiativa domnului Mircea Pascu. În ceea ce îl priveşte pe domnul Burleanu, nu poţi să apari îmbrăcat în felul ăsta la un asfel de eveniment. Îmi făcea impresia că cineva de la bucătărie a schimbat halatul, şi-a luat o haină şi a venit la eveniment. Aceşti oameni meritau mult mai mult respect", a spus Crăciunescu.

Întrebat de ce crede că fostul internaţional Gheorghe Hagi a lipsit de la gala organizată de actuala conducere a FRF, Crăciunescu a răspuns: "Probabil că atacurile care au fost la adresa lui lasă urme".

La conferinţa de presă ce a urmat galei, preşedintele Răzvan Burleanu i-a răspuns lui Ion Crăciunescu, spunând că "pozează în altceva decât este". "Am venit altfel îmbrăcat azi? Este ceva ciudat la modul meu de a mă îmbrăca? Să fim puţin mai serioşi în ceea ce îl priveşte pe domnul Crăciunescu, care pozează în altceva decât este", a adăugat Burleanu.

Jucătorii şi componenţii stafului tehnic care au calificat echipa naţională la Campionatul European din 1984 au fost sărbătoriţi, luni, în cadrul unui eveniment organizat la Casa Fotbalului după 30 de ani de la prezenţa României la turneul final găzduit de Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici