Craiova va fi lipsită de şapte jucători la meciul cu Oţelul

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, nu se va putea baza pe şapte jucători la partida din deplasare cu formaţia Oţelul Galaţi.

7 afișări
Imaginea articolului Craiova va fi lipsită de şapte jucători la meciul cu Oţelul

Craiova va fi lipsită de şapte jucători la meciul cu Oţelul (Imagine: MediafaxFoto)

Pe lângă cei trei jucători accidentaţi de mai mult timp, Ovidiu Dănănae, Spase Dilevski şi Michael Baird, după partida cu Steaua trei fotbalişti olteni vor fi suspendaţi din cauza cumului de cartonaşe galbene, Valerică Găman, Andrei Prepeliţă şi Florin Costea.

O altă absenţă este cea a lui Julius Wobay, care s-a accidentat în întâlnirea cu Steaua.

"Pe lângă ghinion am rămas şi fără nişte jucători de bază pentru partida de la Galaţi. Cei care vor intra sâmbătă pe teren trebuie să demonstreze că merită să îmbrace şi pe viitor tricoul Universităţii şi să dea totul pentru a nu pierde", a declarat Neagoe.

În schimb, va reveni mijlocaşul Eugen Trică care şi-a ispăşit suspendarea.

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici