Cristescu, angajaţii clubului şi suporterii rapidişti au deszăpezit terenul de pe Giuleşti

Acţionarul FC Rapid Nicolae Cristescu împreună cu angajaţii clubului şi cu membrii galeriei giuleştene au deszăpezit miercuri suprafaţa de joc a Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, pentru partida pe care echipa antrenată de Viorel Moldovan o dispută cu ACS Berceni.

72 afișări
Imaginea articolului Cristescu, angajaţii clubului şi suporterii rapidişti au deszăpezit terenul de pe Giuleşti

Nicolae Cristescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Azi ne-am mobilizat toţi cei din organizarea clubului, împreună cu membrii galeriei şi am dat la zapădă. Iar terenul arată impecabil acum. Am pus mâna şi eu, normal, ce mi-e ruşine să pun mâna pe lopată?", a declarat Cristescu.

Oficialul grupării giuleştene a confirmat faptul că negociază pentru aducerea fundaşului Marius Constantin la echipa pregătită de Moldovan. "Îl dorim foarte mult la echipă pe Marius Constantin, am discutat deja cu el. Despre celelalte transferuri putem vorbi după ce Viorel Moldovan ne va înainta o listă. Vrem să ne întărim din iarnă şi să facem totul repede ca jucătorii care vin să participe la cele două cantonamente pe care echipa le va face în pauza competiţională din iarnă", a mai spus Nicolae Cristescu.

Rapid întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, pe teren propriu, formaţia ACS Berceni, o partidă restanţă din etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici