Cristi Dulca a fost numit antrenor principal la FC Vaslui

Cristi Dulca, fostul secund al lui Viorel Moldovan şi Viorel Hizo la FC Vaslui, a fost numit de conducerea clubului antrenor principal al grupării finanţate de Adrian Porumboiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Desemnat iniţial antrenor interimar, Dulca a preluat toate prerogativele de tehnician principal al formaţiei vasluiene. Adus în vară de Viorel Hizo ca secund pe banca tehnică a Vasluiului, unde a continuat şi în mandatul lui Moldovan, Cristi Dulca susţine că nu poate vorbi, deocamdată, de viitor în privinţa carierei sale de antrenor la FC Vaslui sau oricare altă echipă. "Sincer să fiu, nu mă gândesc nici la trecut, nici la viitor. Deocamdată, împreună cu domnul Mangeac (n.r. - antrenorul portarilor, Ion Mangeac), vom conduce ultimele două meciuri din acest campionat, pe care le consider capitale. Trebuie să exploatez la maxim şi să fac tot ce se poate în aceste partide cu Rapid şi Craiova, şi pe urmă se poate vorbi de viitor", a declarat Cristi Dulca.

Noul tehnician al Vasluiului îşi doreşte să facă performanţă şi spune că nu acceptă să fie învins. "Sunt un tip foarte ambiţios şi am nişte principii în viaţă de la care nu abdic. Niciodată nu mi-am dorit locul II, ci doar să fiu învingător. Important pentru o echipă este să fie o familie, de la primul până la ultimul, şi atunci au toţi de câştigat. La echipele la care am activat, am avut rezultate doar când am fost această familie de care vorbesc", a conchis Cristi Dulca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici