Cristian Balaj va arbitra meciul de inaugurare a Cluj Arena

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul amical dintre echipa Universitatea Cluj şi formaţia rusă pregătită de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, la care sunt legitimaţi Dacian Varga şi Gheorghe Bucur, care va inaugura Cluj Arena, informează site-ul oficial al clubului ardelean.

181 afișări
Imaginea articolului Cristian Balaj va arbitra meciul de inaugurare a Cluj Arena

Cristian Balaj va arbitra meciul de inaugurare a Cluj Arena (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Balaj va fi ajutat de asistenţii Micloş Nagy şi Gero Szabo, arbitru de rezervă fiind desemnat Teodora Albon.

Partida amicală Universitatea Cluj - Kuban Krasnodar se va disputa la 11 octombrie, de la ora 19.00.

Pe de altă parte, directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari, a vizitat, luni, Cluj Arena şi a omologat stadionul pentru meciurile de pe teren propriu din Liga I ale Universităţii Cluj. "Stadionul a fost omologat, tocmai s-a terminat vizita domnului Satmari. De azi, Universitatea Cluj poate evolua pe Cluj Arena", a declarat Cosmin Irimieş, directorul executiv al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici