Cristian Bivolaru, noul director general al FC Viitorul

Cristian Bivolaru, delegat UEFA şi fost secretar general adjunct al FRF, este noul director general al FC Viitorul, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, finanţatorul clubului, Gheorghe Hagi.

1441 afișări
Imaginea articolului Cristian Bivolaru, noul director general al FC Viitorul

Cristian Bivolaru, noul director general al FC Viitorul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din momentul de faţă, Cristian Bivolaru vine alături de noi şi va ocupa funcţia de director general cu responsabilitate administrativă. Vine să ne ajute prin tot ce poate, este un om al fotbalului, cu experienţă importantă. Sper ca împreună să avem grijă de buget şi de celelalte lucruri administrative de la club", a spus Hagi.

Întrebat dacă va mai aduce şi alte persoane în conducerea administrativă, Hagi a răspuns: "Îl aştept pe Popescu (n.r. - Gheorghe Popescu). Eu îl aştept, când o să se întâmple vom vedea şi pe ce post".

Cristian Bivolaru, care a făcut parte din echipa lui Gheorghe Popescu în campania pentru preşedinţia FRF de anul trecut, a declarat în conferinţa de presă că îşi doreşte ca FC Viitorul să devină un club din ce în ce mai competitiv.

"M-am alăturat echipei Viitorul pentru că acest nume are o mare rezonanţă pentru mine. După '90, din calitatea mea de secretar general adjunct al FRF am reînfiinţat Centrul Naţional Viitorul, dar din cauza situaţiei din acel moment proiectul nu a rezistat mult. Dar Gică s-a gândit bine şi a revenit la acest proiect. Aşa cum a reuşit cu Academia Hagi, el a făcut un brand din Viitorul. Consider că este unul dintre puţinele modele de urmat. Vin cu toată inima alături de FC Viitorul, vreau să pun umărul să devenim cât mai competitivi. Voi face tot ce este nevoie pentru ca treaba să meargă bine. Nu am pus pe hârtie fişa postului, dar e timp şi pentru asta", a spus Bivolaru.

Directorul general a explicat că mandatul său de delegat UEFA expiră în vara acestui an. "Mandatul meu de delegat UEFA expiră la sfârşitul acestui sezon. Probabil că voi mai avea câteva meciuri în această calitate, primul este săptămâna viitoare, Legia Varşovia - Ajax. Însă mandatul meu nu a mai fost reînnoit şi acest lucru mi-a permis să dau curs propunerii de a veni aici, pentru a nu mă afla într-o incompatibilitate", a precizat oficialul.

Ultima dată, funcţia de director general a grupării FC Viitorul a fost ocupată de Narcis Răducan, cel care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă la 3 august 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici